Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Boven de €100.- gratis verzending

Dé beautysalon van Enschede!

BIAB Treatment & Combi Manicure

HOT AND HAPPENING: Its BIAB BABY! Dé trend van dit moment! Een unieke treatment die ervoor zorgt dat je je natuurlijke nagel maximaal kunt verstevigen en perfectioneren zonder gebruik te maken van hard gel. Ideaal om onder de knie te krijgen voor de gellakkers onder ons!

BIAB staat voor Builder In A Bottle, hét product waarmee je met de juiste technieken perfecte resultaten op natuurlijke nagels kan behalen.

Het product verstevigt de nagel, biedt extra kracht, hardheid en flexibiliteit. Je leert tijdens deze les hoe je BIAB moet aanbrengen door verschillende technieken te leren zodat je met het product een prachtige apex kunt creëren op de natuurlijke nagel.

In deze les leer je hoe je optimaal gebruik kunt maken van het product BIAB. Het verschil met een normale Gelpolish behandeling is dat je echt een nagel gaat opbouwen (Builden) waardoor hij steviger wordt dan normaal Er wordt een apex/bolling gemaakt met het product waardoor de nagel sterker wordt maar ook optisch veranderd en er slanker uit komt te zien

Informatie

Je hebt een model nodig voor deze training. Let op! Het model mag geen probleemnagels hebben, nagelbijter en/of nagelstyliste zijn.

Er mag geen kunstproduct op de nagel aanwezig zijn.

Mocht het model achteraf nagelstyliste zijn, dan zijn wij genoodzaakt om extra kosten in rekening te brengen

Het is een eéndaagse cursus. Tijdens de training streven we naar perfectie.

Voor wie:Voor de beginnende als gevorderde nagelstyliste.
DOEL: Beheersen van de BIAB treatment.

Wij raden je aan om ‘BIAB’ -Starters pakket aan te schaffen om kwalitatief goede producten en tools te werken.

Let op! Inschrijving is pas definitief na aanmelding & betaling (U krijgt een iDeal betaallink door ons opgestuurd).

Je plekje is pas gereserveerd na betaling! VOL=VOL

Annulering

Helaas kunt u de cursus na inschrijving niet meer annuleren. Bij annulering dan kunt u geen geld terug ontvangen! Dit is alleen mogelijk als Beauty Secrets de cursus annuleert. Het is wel mogelijk om iemand anders in jouw plaats de cursus te laten volgen.

Wij zijn een erkend leerbedrijf!