Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Boven de €100.- gratis verzending

Dé beautysalon van Enschede!

Lash Volume Lifting

Je hoeft geen ervaring in het plaatsen van wimperextensions te hebben om deze behandeling te kunnen leren. Je leert deze techniek in zijn geheel tijdens de Lash Volume Lifting training. Tijdens de opleiding Lash Volume Lifting leer je alles over deze unieke methode om natuurlijke wimpers te liften, krullen en meer volume te geven. Je leert de theorie, krijgt uitleg over de producten en oefent op een model. De behandeling is geschikt voor ieder wimpersoort en -lengte en maakt gebruik van siliconen pads. Wimperlifting door middel van siliconen pads is niet schadelijk voor de wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel.

 Tot slot gaan we de techniek oefenen op jouw model. U dient zelf een model mee te nemen. Mocht dit niet lukken? geef het dan tijdig aan. Wij kunnen altijd kijken of er een geschikt model beschikbaar is.

Theorie

De Lash Volume Lifting is een kortdurende behandeling met een inwerktijd van maximaal 15 tot 25 minuten (afhankelijk van het soort wimper). Daarnaast is het voor klanten die geen wimperextensions dragen een zeer geliefde behandeling, omdat deze weinig onderhoud behoeft en de behandeling relatief kort duurt.  De behandeling is niet schadelijk voor de wimpers en geeft voeding vanaf de haarwortel.

  •   Inclusief starterspakket
 

Praktijk

Tijdens het praktijkgedeelte wordt er geoefend op een model onder begeleiding van een ervaren docent.

U leert alles wat u moet weten tijdens de training, daarna is het belangrijk om het geleerde veel te oefenen thuis.

Wij zijn een erkend leerbedrijf!