Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Boven de €100.- gratis verzending

Dé beautysalon van Enschede!

Over ons

Secil Alacali is met haar nagelstudio gevestigd in het centrum van Enschede. Een paar jaar geleden is ze begonnen met nagels zetten en als onderdeel van de uiting van haar kwaliteit binnen de salon koos ze voor de erkenning.

Streven naar kwaliteit

Een aantal jaren geleden is Secil Alacali begonnen met dit vak. Ze komt uit een creatieve familie en heeft altijd de kant  van nagelstyling op willen gaan. Toen ze de kans kreeg een eigen salon te openen, heeft ze dus ook geen moment getwijfeld! Hier werken we met passie en veel plezier. We streven naar goede kwaliteit en daarom kozen wij ook voor de erkenning Branche Erkend Nagelstudio.

Naast de passie voor mijn vak, leid ik met alle plezier stagiaires op. Dit is dan ook mijn ambitie. Zij leren veel van mij en ik leer ook heel veel van hen. Dit houdt mij dan ook scherp in mijn onderneming.

Blijf jezelf zoveel mogelijk ontwikkelen

En mocht dit nog niet genoeg zijn, we houden ons ook bezig met het draaien van een academy. Dit houdt in dat wij cursisten opleiden. We geven onze stagiaires de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen door een gespecialiseerde cursus af te ronden en ze zelfs een werkplek aan te bieden. Zo creëren we onze eigen top nagelstylisten.

Bezig blijven

Als tip voor alle nagelstylisten zou ik mee willen geven; blijf zoveel mogelijk bezig. Ik denk dat het belangrijk is om jezelf altijd te blijven ontwikkelen. Helemaal in deze tijd met veel salons dicht op elkaar. Door veel trainingen te volgen en veel te blijven oefenen, kan je jezelf naar een hoger niveau tillen. Hierdoor onderscheid je je door kwaliteit van de rest en kan je jezelf en je klanten kennis laten maken met een ‘new level’.

Wij zijn een erkend leerbedrijf!